Ett inlägg till.

Haha! Glömde ju att det var idol idag. Så nu måste jag sprina upp, sätta på tv:n och hejja på Johan. Han är ju helt klart bäst av killarna. Herregud alltså, han sticker liksom "ut" jämfört med de andra. Dessutom är han ju bara 16 år.



Heeeejja :D

Vem är eran favorit?

Plugg.

Heejj!
Idag var det ju som sagt skolfoto (väldigt mycket jag har skrivit om just det, menmen.), tror att det gick ganska bra. Förutom mitt fuuulfula leende på "egofotot". Lär ju visa sig! Usch, nu får man väl säkert vänta i några månader innan fotona blir hemskickade. Uuah ''/.
Annars så var ju övriga skoldagen också ganska bra, hade musik i 2 timmar. Gud vad jag äälskar det, skitkul! ♥ (alltså, inte sådanna där tråkiga lektioner med typ "läs om den otroligt intressante Karl Gunnar Svensson, som var en musikskrivare på 1600 -talet." som på min förra skola. Utan man får liksom lära spela en hel låt på ett instument (inte ensam, dom har delat in klassen på hälften, 12 st). Så nu kan jag spela "Knocking on heavens door" på gitarr.. Den låten är i och för sig mycket enkel att spela, men endå ;]

Har spenderat eftermiddan med ögonen i mina spanskaböcker, läxa till på torsdag. Det är alltid skönt att ha allting "gjort", nu slipper jag ju plugga i morgon liksom. Gick av någon anledning väldigt fort att lära sig alla 17 glosor, inte dom enklaste heller. Men det är ju bara bra..
Väldigt tråkig uppdatering, men nu är det så i allafall.. :3



Ha det bääst! ..så hörs vi förmodligen imorgon igen :3

God morgon!

Här sitter jag och nördar framför datorn, gick på tok upp mycket tidigare än jag behövde! Börjar ju liksom 08:30 och jag gick upp 06:40. Fråga mig inte varför, kanske bara att jag oroade mig för min lilla "lugg" som alltid vill se konstig ut. Men, idag så är den perfekt, vilket jag är väldigt glad för. Det är ju skolfoto idag, herregud. Hjälp mig!
Har packat ner lite smink, så jag ska fixa mig iordning på lunchrasten. Vilket resulterar i att jag inte har så mycket smink på mig nu. Smink på smink blir inte så bra, inte på mig i allafall.

Nu tror jag att jag måste ringa katja, och höra vilken tid vi ska mötas..

See yah!

Idoldags!

Hej igen!
2 uppdateringar idag, wow. Riktigt duktigt av mig, haha! Men hur som helst, så ska jag kolla på idol om 3 minuter. Nu är det ju faktiskt allvar. Nästan. Tycker i och för sig inte att det finns så många bra, men jag tycker nog ändå att Linda och Johan är klaaart bäst av alla. Får hejja på dom :)
Men nu måste jag gå, så att jag inte missar allting..

Ska ni titta på idol ikväll?


En liten ändring..

Hellu..
Igår kväll satt jag och fibblade lite på en ny design, och nu är den publicerad! Fick för mig att den skulle se lite höstigare ut nu eftersom det faktiskt är så att löven börjat trilla av träden nu.. Blev väldigt nöjd måste jag säga, ska väl kanske göra några små ändringar, men det lär nu ju märka i såfall.

Förresten så är det skolfoto i morgon, yippie! Nej fy. Jag hatar verkligen när någon fotograferar mig, det blir så fult när man ska "fejka" ett litet leende och man ska sitta där och "sänka axlarna" och vara "avslappnad". Kan man inte bara få sitta normalt? Jag blir sååå tillgjord. Har ännu inte riiiktigt bestämt kläder, jag har liksom inga "fina" kläder som även funkar som "vardagskläder". Man vill ju inte komma dit med balklänning, men inte heller i mjukisbyxor och tröja. Men vi får väl se, det fixar sig säkert!


Ha det bäääst så hörs vi ♥
/K

Uuupps..

Hehu, otroligt vad duktig man är som uppdaterar alltså.
Jag som hade lovat mig själv att uppdatera varje dag, det lyckades ju verkligen, *hrherm*. Hur som helst så hade jag matteprov igår och engelskaprov idag, vilket resulterat i att jag tillbringat min fritid till att plugga.. (stor lögn men, ähum). Engelskaprovet var typ det enklaste genom alla mina skolår alltså, herregud. Jag blev ju typ klar på 10 minuter liksom, och ändå är engelska "nästan" mitt svagaste ämne, efter fysik (=blä)... Herregud, fysik. Jag hatar det verkligen, hata, hata, hata. Jag fattar ingenting. I allafall, i morgon är det spanskaläxa också - kan redan den, som tur är. Skulle aldrig orka plugga nu..

Annars har dagen varit ganska bra, sjukt skönt när mamma är hemma. Man behöver ju bara komma hem och så får man världens service, haha. Men nu måste jag kila.. ;]
Puszz ♥

..men tänk om jag verkligen absolut inte vill skriva en rubrik då?!
Nej, nu är jag på trams -humör. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, va i allafall i skolan idag (haha, det trodde ni inte va!?) ..och ja. Hände inte så mycket, hade bla. fysik - jättetråkigt.
Öhm ja. Kul uppdatering, jag vet (a).

Förresten, har ni hört om Madde, den otroligt positiva tjejen som led av cancer, nu är hon borta.. har läst hennes blogg ett tag, från i april ungefär. Hon hade en så bra inställning, och ja.. ni förstår nog om ni går in och läser hennes blogg - sista inlägget blev den 2 september, den 15 september somnade hon in.. :(
Läs hennes blogg här: http://jagefrisk.blogg.se/

R.I.P ♥
Så sjukt orättvist livet är ibland..
______________________________________________________________________


Tack för idag. xD
Kram <'3

The death..

Tjoohej, alltså, allvarligt talat, jag har typ, panik
..men vänta, stopp. Jag vet att många av mina vänner kommer tycka jag är helt dum i huvet, men seriöst alltså, jag vill inte ha matteprov och engelskaprov nästa vecka, alltså, snälla. Om man inte klarar matteprovet får man liksom omprov. Kul. Det kommer säkert bli så. F'ck.

Aja, det positiva idag då..
Träffade L&L idag, först kom dom ner till Kringlaskolan på rasten, men asså dom har helt sugiga tider på tisdagar, så dom typ äter när vi har vår långa rast. Suck. Nej, vad tuan håller jag på med, nu skriver jag allt negatift igen. Vad duktig jag är.. Men iallafall, så träffade vi dom efter skolan också, för.. jag och Katja + "Ashmed" (-Agnes) stog och pladdra i typ 1 timme (samt att Agnes la ner mig på marken inför några gamla klasskompisar, haha *fniss*) och under tiden hann typ L&L sluta, och sen gick dom typ ner och aa... Saknar dom grymt, men visst, man kan ju ses på rasterna - om man har tid, bara det som fattas. ''/

Nu, eller för nån timme sen var jag ute och orienterade med Linn H, snacka om att hon var duktig! Orienteringsgeni, rättare sagt.. Jättekul! ♥
Men, nu ska inte jag tråka ut er med en massa dum text, så.. ha det bäst, stor - kram! (nytt ord).

Skärholmen ♥ Dagens outfit..

Heejsan på er!
Idag var det då första dagen i skolan efter helgen, auch vad helgen går fort alltså.. Jag lovade ju att jag skulle lägga in lite pics på det jag köpte igår i Skärholmen, så här komemr lite av det (lägger inte in strumpbyxorna och örhängerna).







Ha det bäst!
Kräm ♥

Bara för att rubrikerna är min favorit.

Nu, sitter jag och surar. Fråga mig inte varför, bara tillf'lligt, kanske.
Mamma är så jobbig, jag vill åka till skärholmen, men hon är ingen "shoppingfantast" så.. vi har inte ptrcis samma åsikter, om man säger som så. Men det har vi aldrig, så inga big news..

Men, jag tror att vi ska åka endå, jag måste bara ha nya kläder - jeans, tröjor (mysiga, det börjar ju bli kallt ute för tusan..), och sen vet man ju aldrig vad man hittar på. Lär ju lägga ut bilder sen, om det blir något så att säga.
Senare ikväll kommer min kära syster Maria och ska äta, gud vad jag saknar henne nu när hon inte bor hemma längre, så trist! Men, bara acceptera att jag är ett litet sladdbarn som man kallar det. 13, 20, 23. Stor skillnad mellan syskonen och mig alltså, blä..

Men, ni får ha det bäst så återkommer jag förmodligen med mina köp, om det blir några! ♥