26 mars 2008

Finally :P
Mamma och pappa tittar på nyheter och jag sitter vid datorn - jag älskar att ha datorn vid fönstret, som jag har nu, det är ganska mysigt faktiskt..

Hur som helst.. har inte gjort så mycket idag - i princip har jag bara suttit vid datorn, tagit en långpromenad, solat och illustrerat. Sedan har jag tjatat om att få en hund men det kan jag ju drömma om! 

Nu blev det är ett riktigt nödvändigt inlägg, not.. men vet inte riktigt vad jag ska skriva ''/

En bild som jag tagit precis:

Vad ska jag skriva? -internetkrångel

Joo.. det är så att internetuppkopplingen inte är den bästa, så det hackar och det är inte så enkelt att komma in :o(

Bäst jag publicerar detta innan allt försvinner!

Kräm /IrethE

Victoria Beckham


 
 Får man säga att hon ser ut som en skyltdocka som gjort en miss?
 Jag brukar  tycka att hon har rätt bra stil, men den här gillar jag inte - eller  
 jo, kavajen är snygg (dock inte på mig men på henne) men byxerna är inte i 
 min smak om man säger som såå :P

Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Dagens..

  
Det får bli olika vinklar idag :P

Det linnet jag har är från igår som jag köpte på Bershka.. love

3 dagar kvar!

Hej!
Nu är jag damn ivrig på att få komma hem.. jag saknar den internetuppkoppling som finns där hemma - det finns ingen segare en den jag har nu, och den fungerar inte alls hela tiden heller!
Jag låter väl helt sjuk om jag säger att jag längtar hem till det snöbombade landet Sverige - men jag har inte sagt att jag längtar efter snön ;) Pyttsan! Inte borde de väl komma snö NU? Påsk - jag upprepar! PÅSK!!

Här i Spanien är det iallafall.. *går och kollar* .....20 grader i skuggan men minnst 25 i solen, skönt.. men den ikke uppmuntrande sanningen är att jag knappt varit i solen någonting - så jag är fortfarande vit! :(

Gokväll!

Jo, nu har jag tatt mig ut på en liten tur i staden Fuengirola och shoppat, nu säger jag det en gång för alla - hela världen alltså: I AM IN LOVE WITH Bershka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Världens bästa klädesbutik.. varför finns den inte i Stockholm? eller i huvudtaget i Sverige? Vad jag vet finns den ingenstans i Sverige - eller jo, min syrra sa at den finns i Malmö.. men jag tor inte att jag tänker åka 100 mil för att gå in där - även om jag avgudar butiken.

Våffeldagen

Yummie, våfflor är gaanska goda - men är det inte lite överdrivet att ha en dag för våfflor liksom? Då borde vi ju ha "Tradisionella (?) köttbulledagen" eftersom köttbullen är helsvensk - eller??

image52

Hallå.. vet ni vad?

Japp, jag vet att det har blivit väldigt mycket: Vet ni vad? i de senaste inläggen men det har bara blivit så helt enkelt.. :P

Nu till vet ni vadet: Jag har blivit hyperintresserad av fotografering - det är ju jättekul!! ..men jag vet inte så många funktioner på den kamera jag äger (familjen) just nu :/

En bild som jag tog i morse:







Lite tur är det att det är vita väggar i hela lägenheten, det är inte så snyggt om det är massa kringel i bakgrunden liksom :P


Jag tycker att den här bilden blev rätt bra, om jag jämför med bilderna jag tog igår '')












nernernernernernernernerner

Idag fick jag för mig att illustrera

Min illustrationsidol är nog Nevnarien, jag fattar inte hur man kan vara så fantastisk på att rita - hur är det möjligt? Hur som helst så får hon mig att vilja illustrera själv och allvarligt talat så har det nästan blivit ett fritidsintresse om jag inte har chansen att sitta vid datorn =)



Den första bilden har jag mest kladdat ihop och den andra är lite mer välgjord.
Blev väl ganska nöjd =)

Osynlig som..

 

jag.. idag känner jag mig väldigt osynlig nämligen. Ingen verkar se mig - jag menar, mina föräldrar brukar ju liksom reagera om man tappar ett glas i golvet och de går tusen små idiotiska splitterbitar, just det hände idag och ändå stod de bara där och fortsatte laga maten. Jag fick sopa upp allting själv och så och de gjorde inte ett ljud ifrån sig - eller jo - mamma sa bara: Hoppsan! Allvarligt talat, vad är det med dem?

Snart ska jag ut och käka på nån resturang (?) någonstans i staden.. med mammas gamla kusin och hennes man, dom är närmare 60 år och jag lär ju ha superkul! Jag hurrar. Ännu en anledning till att jag är osynlig - jag menar, jag kommer bergis bara sitta och glo för mig själv i 3 timmar innan vi eventuellt ska åka till lägenheten hem. Jag längtar redan dit! ÅH..


Känner nån igen sig eller är jag udda?